
Paul te Hietbrink
Koken is voor mij dé manier om mijn idealen rondom duurzaamheid om te zetten in iets praktisch, waar ik ook nog eens mensen blij mee kan maken, en waar ik mijn creativiteit in kan ontwikkelen. Als chef probeer ik mensen nieuwe smaken te laten ontdekken, en ze zo te inspireren om bewuster en beter te eten. Bewust eten is in mijn optiek grotendeels plantaardig, gezien de uitdagingen rondom veeteelt in NL en de wereld. Daarnaast pas ik no-waste principes toe, ik gooi niks onnodig weg en gebruik het hele product. Dat kan bijvoorbeeld zijn als topping in een ander gerecht, schillen in een bouillon, of complete maaltijden naar een goed doel zoals Buurtbuik. Het voelt heel logisch om te werken met seizoensproducten uit de buurt. Dit geeft mij een gevoel van harmonie met de natuur en prikkelt mijn creativiteit. Tevens bedien ik me regelmatig van dingen die ik wildpluk in parken of het bos. De ultieme vorm van werken met de seizoenen en wat er in overloed is!
Mijn signature dish
